De inschrijving voor de Kennedymars hengelo is op dit moment al geopend op wandel.nl en gaat op de site vanaf morgen 21 maart open.

Dit jaar zijn er een aantal veranderingen geweest in de tocht. Afgelopen winter hebben we de Tukkertochten gehad en dit is voor ons een leidraad geweest voor de komende tochten. Wij hebben namelijk een 40 km dag- en nachttocht toegevoegd, maar nog belangrijker, ook een extra kennedymars mogelijkheid.

Wij kregen regelmatig de vraag waarom we geen nachttocht Kennedy hielden en we hebben hier over nagedacht. Nu we toch een 110 km erbij hebben, maakt dit gelijk dat we ook een nacht Kennedymars kunnen houden, aangezien de 110 ook start om 23.00 uur.

Dat betekent, dat we nu naast de dag Kennedymars ook een nacht Kennedymars, de Tukker 110 en een dag- en nacht 40 km Tukkertocht hebben.

De nachttochten zullen starten vanaf 23.00 uur en de dagtochten vanaf 5 uur.

Voor de mensen die aan het trainen zijn voor de Vierdaagse is de 40 km een welkome aanvullig aan ons wandelprogramma en voor de al meer geoefende wandelaars, die kunnen een 80 km proberen.

De 80 en 110 km wandelaars kennen de omgeving al een beetje, maar toch hebben we weer een verandering doorgevoerd. Onze start/finish locatie is veranderd naar de combibaan in Hengelo. Deze is voor ons praktischer en makkelijker bereikbaar met openbaar vervoer. We hebben nu ook de mogelijkheid om de tassen op de locatie te laten liggen, je zult hier na een lus weer terugkomen, dus een tassenpost elders hebben we niet nodig deze keer.

Wij hopen jullie allemaal weer te zien op 10 en 11 juni 2022 met wederom wat vernieuwingen.

Inschrijven kan via deze link

Namens het bestuur alvast bedankt en tot 10 en 11 juni.