Beste deelnemers,

We hadden niet verwacht deze beslissing te moeten nemen, maar we annuleren de Tukker 110-80-40 die gepland staat op 10/11 juni 2022. En verplaatsen deze naar het najaar . De exacte datum ligt nog ter goedkeuring bij team lange afstand. Later meer !
Dit doen we met pijn in ons hart!
Waarom nemen we deze beslissing ?
Eind 2020 werd ons gevraagd de datum door te geven voor de tochten in 2022 we hebben toen gekozen voor 10/11 juni 2022.
Wat we niet wisten is het feit dat juni 2022 een maand zou zijn waar een overvloed aan tochten wordt georganiseerd.
Waar we ook niet van op de hoogte waren is dat er dat weekend in Hengelo de Special Olympics Nationale Spelen Twente zijn , een groot sportevenement waar alle hulpverleners uit de regio voor nodig zijn. Het Rode Kruis waar wij de vorige edities mee samen hebben gewerkt is niet beschikbaar.
Voor ons begon een zoektocht naar een geschikte partij om de EHBO in goede banen te leiden. We hebben verschillende EHBO-verleners gecontacteerd, maar de kosten zijn zodanig hoog dat we ons dat niet kunnen veroorloven.
Wij willen jullie een goed verzorgde tocht laten lopen en daarvoor is ook EHBO nodig.

Daar hadden we ook na de tocht van november 2021 op ingezet, de kritische punten hebben we besproken en waar nodig aangepast en de afgelopen periode hard mee aan het werk gegaan, route op papier gemaakt en gecontroleerd door iemand zonder voorkennis. De pijlen en de manier van pijlen onder de loep genomen. Theoretisch waren we klaar, helaas kunnen we het nog niet in praktijk omzetten.
We gaan verder met de plannen die we al hadden , alleen de datum wordt anders.

We hopen jullie te kunnen verwelkomen in het najaar , onder dezelfde voorwaarden: Een goed verzorgde tocht met de nodige hulpdiensten!
De inschrijvingen kunnen gewoon blijven staan . We nemen de gegevens over naar de nieuwe datum.
Mocht u de nieuwe datum niet kunnen deelnemen gelieve dan contact op te nemen met ons om de financiële kant te regelen. U krijgt het volledige bedrag teruggestort zonder inhouding van administratieve kosten , deze nemen wij op ons.
Dit kan via mail : contact@kennedymarshengelo.com
Telefonisch : Niek Sloot (secretaris) app/sms/bel naar 0649 755 041